Llojet e dhomave

Përqafoni qetësinë në hotelin tonë në Rugovë. Dhomat tona të sofistikuara hoteliere dhe suita ofrojnë pamje të mrekullueshme.

Dhoma 1

 • Të rritur : 3
 • Fëmijë 0-2 vjet : 1
 • Internet WI-FI
 • Flat TV
 • Minibar
 • Ballkon

Çmimi për 1 natë

30

Dhoma 2

 • Të rritur : 3
 • Fëmijë 0-2 vjet : 1
 • Internet WI-FI
 • Flat TV
 • Minibar
 • Ballkon

Çmimi për 1 natë

30

Dhoma 3

 • Të rritur : 3
 • Fëmijë 0-2 vjet : 1
 • Internet WI-FI
 • Flat TV
 • Minibar
 • Ballkon

Çmimi për 1 natë

30

Dhoma 4

 • Të rritur : 3
 • Fëmijë 0-2 vjet : 1
 • Internet WI-FI
 • Flat TV
 • Minibar
 • Ballkon

Çmimi për 1 natë

30

Dhoma 5

 • Të rritur : 3
 • Femije 0-2 vjet : 2
 • Internet WI-FI
 • Flat TV
 • Minibar
 • Ballkon
 • 2 shtretër për fëmijë

Çmimi për 1 natë

40

Dhoma 6

 • Të rritur : 3
 • Fëmijë 0-2 vjet : 2
 • Internet WI-FI
 • Flat TV
 • Minibar
 • Ballkon
 • 2 shtretër për fëmijë

Çmimi për 1 natë

40