Hotel Restaurant

Panorama-Rugovë

Hoteli ynë ju mundëson që gjatë veres, ju mund të shijoni ajrin e freskët jashtë dhe të mahniteni me pejsazhet e Rugoves.

Gjatë nates ju do të relaksoheni me qetësinë e bjeshkëve. Ju garantojmë me një komoditet.