Na kontaktoni

Mos ngurroni të na kontaktoni përmes postës elektronike. Ne mirëpresim çdo koment, pyetje apo sugjerime që mund të keni që do të na lejojë t'ju shërbejmë më mirë.

Hotel Panorama Booking

Hotel Panorama ka një reputacion të mirë dhe vizitorë të ndryshë nga mbarë bota na bëjnë krenarë dhe na obligojnë të ju shërbejmë 24/7

Adresa

Rugovë Shtupeq i Madh km.12
Pejë Kosovë