Shërbimet e Hotelit

Ne jemi në shërbimin tuaj në mënyrë që të kënaqeni me qëndrimin tuaj të plotë. Një gamë e gjerë e shërbimeve hoteliere është në dispozicion dhe një staf profesional.

Restaurant

Ne pos pejsazheve të mrekullueshme të Rugoves ju ofrojmë ushqime të natyrshme. Ushqehuni shëndetshëm me ushqimet tradicionale. Ushqimet e kuzhines tona janë bio dhe të shëndetshme. Shija e ushqimit në bjeshkët e Rugovës i jep trupit fuqi, energji dhe pozititivtet për aktivitet tuaja.

Mëngjesi

Nëse do të zgjoheni heret dhe të thithni ajrin e e hershem dhe nën ciciërimat e bilbilave të shërbeheni me kafen e mëngjesit dhe ushqim të lehtë.

Parking makinash

Hotel Panorama përveq pamjeve magjepse që i keni para Hotelit, gjithashtu ju ofron vendë parkim të mjaftueshëm për të gjithë vizitorët.