Villat Panorama

Kalo një vikend të mrekullueshëm në villat e Hotelit Panorama me pamje magjepse të bjeshkëve të Rugoves.

I rrethuar në ajër të pastër ju do të përjetoni një ndjenjë të veqantë dhe momente të pa harruara gjatë qëndrimit me partnerin tuaj. Poashtu do të keni mundësi të shëtitjes në këmb për rreth shtegut të Hotelit Panorama në një lartësi mbi detare 1080m.

Përmbajtjet e villave

 • Sallon
 • Dhomë fjetje
 • Banjo
 • Kuzhinë
 • Frigorifer
 • Flat TV
 • Internet WI-FI
 • Ngrohje qëndorere
 • Teras private
 • Mëngjes falas

Fotografi

Lista e villave dhe çmimet

 • Villa 1

  Pajisje: Flat TV, Wi-Fi, Frigorifer, Ngrohje qëndorere dhe më shumë..

  Përfshin : Parking Falas, Teras private, Mëngjes Maksimumi : 5 Persona
  Çmimi për 1 natë 60 € Rezervo
 • Villa 2

  Pajisje: Flat TV, Wi-Fi, Frigorifer, Ngrohje qëndorere dhe më shumë..

  Përfshin : Parking Falas, Teras private, Mëngjes Maksimumi : 5 Persona
  Çmimi për 1 natë 60 € Rezervo
 • Villa 3 - VIP

  Pajisje: Flat TV, Wi-Fi, Frigorifer, Ngrohje qëndorere, Banjo me vaskë dhe më shumë..

  Përfshin : Parking Falas, Teras private, Mëngjes Maksimumi : 5 Persona
  Çmimi për 1 natë 70 € Rezervo
 • Villa 4 - VIP

  Pajisje: Flat TV, Wi-Fi, Frigorifer, Ngrohje qëndorere, Banjo me vaskë dhe më shumë..

  Përfshin : Parking Falas, Teras private, Mëngjes Maksimumi : 5 Persona
  Çmimi për 1 natë 70 € Rezervo
 • Villa 5

  Pajisje: Flat TV, Wi-Fi, Frigorifer, Ngrohje qëndorere dhe më shumë..

  Përfshin : Parking Falas, Teras private, Mëngjes Maksimumi : 5 Persona
  Çmimi për 1 natë 60 € Rezervo